Laman

Rabu, 27 April 2011

Sabtu, 02 April 2011

fonts honocoroko

Nulis aksara jowo ing komputer bakal penak yen kowe wis duwe fonts honocoroko
fonts iki bisa dilebokake ing komputer kanti coro kang gampang

1. unduh fonts ing kene

2.banjur pindahake file kasebut ing map C:\Windows\Font\...

panduan lengkap unduh ing kene utawa
katerangan luwih klik kene utawa

aplikasi basa ngubah aksara jowo


Bingung, mumet, merga ora iso maca aksara jawa.
ojo kuatir merga saiki ana aplikasi kang bisa ngubah aksara latin ing aksara jowo.
njenengan saget ngunduh ing 
Carakan


kateragan luwih akeh pencet "kene"utawa
 http://carakan.blogspot.com/2008_05_01_archive.html

unduh ing :
http://rapidshare.com/#!download|316tl3|113593276|Carakan_SETUP.exe|2085


utawa



Hanacaraka

katerangan luwih akeh pencet "kene" utawa

unduh ing :

sarungngan

video